fbpx

Skal du bygge
nyt hus?

Nybyggeri for nær København og hele hovedstadsområdet

Går du med overvejelser eller planer om at påbegynde nybyggeri, kan Sydkysten Byg hjælpe med opgaven. Vi har mange års erfaring med emnet og udfører nybyggeri for kunder i hele Københavnsområdet samt i Solrød, Køge og Greve og omegn.

Mange går med drømmen om at bygge et nyt hus helt fra grunden selv, men man bør alliere sig med et tømrerfirma, hvis man vil være sikker på, at alt laves korrekt. Nybyggeri er nemlig mere kompliceret end som så, da der skal tages højde for alt fra materialevalg til tilladelse og konstruktion.

Nybyggeri behøver ikke at være et nyt hus. Et nybyg kan også dække over følgende:

  • Carport
  • Garage
  • Skur
  • Udestue
  • Overdækning
  • Terrasse

 

Kvalitet og solidt håndværk er altid i højsædet

Grundstenene i vores arbejde er kvalitet og solidt håndværk. Dette gælder naturligvis også for nybyg. Er arbejdet ikke præget af kvalitet og et korrekt håndværksmæssigt arbejde, kan det have alvorlige og økonomiske konsekvenser for dig.

Hvad enten det er en garage, et lille skur, en stor udestue eller noget andet, du skal have lavet, kan du stole på, at vores arbejde er præget af netop kvalitet og solidt håndværk. Det er vi stolte af, og det er noget, som vi aldrig ændrer på. Kort sagt er Sydkysten Byg lig med faglig ekspertise.

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at høre mere om nybyggeri

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med nybyggeri, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 78 48 48 eller via e-mail nicklas@sydkystenbyg.dk.

Vi besvarer også gerne spørgsmål om nybyg – uanset om der er tale om et helt nyt hus, en carport, en terrasse eller noget fjerde. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig godt på vej mod det nybyggeri, du drømmer om.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og værner om de håndværksmæssige principper i alle opgaver.