fbpx

Mangler du
en tømrer eller snedker?

tømrer / snedker

SydkystenBYG er et tømrerfirma med lokation i det vestlige København, hvorfra vi udfører tømrerarbejde for vores kunder. Vi udfører al slags tømrerarbejde med faglig stolthed, mens vi værner om de håndværksmæssige principper i hver eneste opgave. Drivkraften bag vores tømrerfirma er tømrermester Nicklas Jørgensen, som har rejst rundt i det meste af verden for at indsamle viden om tømrer- og snedkerfaget. Den ekspertise, han har opnået, har han videregivet til hver enkelt tømrer i SydkystenBYG. Den omfattende viden krydret med vores tømreres mange års erfaring betyder, at vi i dag udfører tømrerarbejde i absolut særklasse. Det er noget, vi er stolte af.

 

Hvilke opgaver kan vi løse?

Som dit tømrerfirma kan vi udføre mange forskellige opgaver for dig. Det er blandt andet nedenstående opgaver, en tømrer fra SydkystenBYG kan udføre:

  • Nybyg
  • Tilbyg
  • Renovering
  • Tagrenovering
  • Terrasser
  • Montering eller renovering af køkken

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Noget af det vigtigste for os er, udover at udføre alt tømrerarbejde korrekt, at vi overholder leveringstider og andre aftalte betingelser. Dette er vigtigt for os, fordi vi vil vores kunder det bedste. Vi er til at stole på, og det vil vi gerne have, skinner igennem – både i vores fysiske arbejde og i vores kontakt med kunderne.

Og netop at være i kontakt med vores kunder er vigtigt for os. Det er vores kunders interesse, som er i fokus, og vi er først tilfredse, når vi ved, at du er tilfreds.

Derfor er vores tømrere altid i kontakt med den enkelte kunde – hvad enten det er i Køge, Solrød, Greve eller et sted i København – før vi går i gang med arbejdet. Du har også mulighed for at være i kontakt med den pågældende tømrer undervejs.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på e-mail nicklas@sydkystenbyg.dk eller på vores telefonnummer 51 78 48 48. Vi besvarer gerne spørgsmål om pris, materialer med mere.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og værner om de håndværksmæssige principper i alle opgaver.