fbpx

Montering og renovering
af køkken

Nyt køkken i og omkring København

Sydkysten Byg har stor erfaring med montering af nye køkkener og renovering af eksisterende køkkener. Vi er beliggende i det vestlige København og varetager køkkenrenovering for kunder i hele København samt i Solrød, Køge, Greve og andre byer nær hovedstaden.

Vi monterer alle mærker inden for køkkener. Skal du have lavet et helt nyt køkken, sørger vi for alt ned i mindste detalje. Vi kan også give dit køkken en opfriskning ved få tiltag, hvilket er en billigere løsning end en total køkkenrenovering. Opfriskningen kan eksempelvis bestå af udskiftning af bordplade, sprøjtemaling af køkkenlåger, montering af nye greb og ny sokkelplade.

Overlad trygt dit køkken i vores hænder

Det er meget vigtigt, at et nyt køkken monteres korrekt. Monteres det ikke lige og efter reglerne, kan det få konsekvenser for resten af din bolig, som kan tage skade. Overlader du dit køkken til Sydkysten Byg, behøver du ikke at bekymre dig om uheld, dårlig montering, vandskader, uprofessionelt håndværk eller lignende.

Vi har mange års erfaring med køkkenrenovering og montering af nye køkkener, og alle vores tømrere kender til regler og fremgangsmåder. Kombinationen af vores grundlæggende viden med vores mange års erfaring gør, at du trygt kan lade os tage os af projektet.

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud hos os

Hvad enten det er et nyt køkken eller en opfriskning af dit eksisterende, som er den bedste løsning for dig, kan du kontakte os for vejledning og rådgivning. Vi er altid klar til en vejledende samtale om dine mange muligheder.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på køkkenrenovering eller på montering af et nyt køkken. Tilbuddet forpligter ikke, så du bestemmer selv, om du ønsker at tage imod det. Du kan kontakte os på telefon 51 78 48 48 eller via e-mail nicklas@sydkystenbyg.dk.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og værner om de håndværksmæssige principper i alle opgaver.