fbpx

Skal huset have
Nyt tag?

Nyt tag i og omkring København

Hvis dit tag er utæt, eller dit hus trænger til en komplet tagrenovering, kan Sydkysten Byg hjælpe dig. Vi er et tømrerfirma beliggende i det vestlige København, som har mange års erfaring med tagrenovering og at etablere helt nyt tag. Vi udfører opgaver for kunder i hele København samt i Solrød, Greve, Køge og områderne omkring.

Det er vigtigt at sørge for, at husets tag er i god stand. Det er naturligvis utroligt vigtigt, at det er tæt og godt rustet mod vind og vejr, så husets konstruktion ikke tager skade. Men et flot og istandsat tag har også betydning for husets udseende og værdi. I langt de fleste tilfælde vil værdien på et hus stige, hvis der lægges nyt tag.

Få foretaget et tagtjek af Sydkysten Byg

Det er en stor og omfattende opgave at skulle lægge et helt tag fra bunden eller at foretage tagrenovering af et allerede eksisterende tag. Hos Sydkysten Byg har vores tømrere stor erfaring med begge dele, hvorfor du trygt kan lade os varetage opgaven. Vi udfører opgaven med håndværk i bedste kvalitet, så du får et tag, der holder langt ud i fremtiden.

Før vi går i gang med en opgave for dig, foretager vi altid et tagtjek. Dette gør vi for at undersøge, om det er tilstrækkeligt med renovering, eller om der skal lægges et helt nyt tag. I samme omgang kan vi snakke om mulighederne for efterisolering af tag eller loft.

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig og dit tag, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål til, hvad et tag koster, budget, materialer til tagrenovering med mere.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og værner om de håndværksmæssige principper i alle opgaver.