fbpx

Vi elsker at være
kreative

Terrasser

Vi har et godt øje for de små detaljer, som gør den store forskel. og så er vi specialister inden for forskellige former for hårdttræ. Det kommer virkelig til udtryk i vores terrasser

Hos SydkystenBYG elsker vi at lave terrasser, og vi opererer på hele Sydkysten på Sjælland, hvor vi kommer ud til Køge, Solrød og Greve og omegn. Så hvis du leder efter et kompetent team af faglærte håndværkere, der kan bygge din næste terrasse, så vil vi med glæde stå for det. Vi specialiserer os i træterrasser, og vi er blandt de førende inden for vores felt. Så du kan trygt lade os stå for dit næste terrasse-projekt.

Vores mål er at lave en masse skønne terrasser, som du som kunde vil kunne få glæde af i mange år fremover. Vi bestræber os altid på at bygge smukke udendørsarealer, og derfor forsøger vi altid at være blandt de mest innovative i branchen, hvilket har placeret os blandt de førende eksperter inden for vores felt.

Vi har en separat hjemmeside til terrasser som hedder www.terrasseeksperten.dk hvor der kan findes inspiration fra vores tidligere projekter, information om forskellige former for træ, samt nogle artikler om de forskellige problemstillinger, man står overfor når man skal i gang med et terrasseprojekt. Så står du overfor et terrasse projekt så hop ind på terrasseeksperten.dk udfyld tilbuds formularen og modtag et terrassetilbud med nogle få klik.

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny terrasse, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål til, hvad en ny terrasse koster, budget, materialer til terrassen med mere.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og værner om de håndværksmæssige principper i alle opgaver.