fbpx

Drømmer du om en
tilbygning til huset?

Tilbygning i København og omegn

Skal du have lavet en tilbygning i København eller i Køge, Greve, Solrød eller en anden nærliggende by, kan Sydkysten Byg hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at lave tilbygninger og varetager også opgaver, der indebærer ombygning og udbygning af hus eller carport.

At få lavet en tilbygning er god idé, hvis du ønsker mere plads i dit hus, men du ikke ønsker at flytte. Med en tilbygning kan du få et ekstra børneværelse, en større stue eller endnu et kontor. Ønsker du en større carport, fordi du har investeret i en bil mere, kan denne udfordring også løses med en tilbygning.

Sydkysten Byg er behjælpelig med at bygge til, men vi udfører også opgaver, der indebærer ombygning, hvis du foretrækker dette.

Professionalitet – både i vores håndværk og tilgang

Sydkysten Byg afspejler på flere måder professionalitet. Vores håndværksmæssige arbejde er præget af det, og det samme er vores tilgang til de opgaver, vi bliver stillet.

Vi udfører altid alle opgaver med solide materialer, godt håndværk og en stor professionel viden om emnet. Dette er især vigtigt, når der er tale om til- eller ombygning, som ofte kræver en større konstruktion.

Vores tilgang er præget af en høj grad af professionalitet. Vi er altid i kontakt med vores kunder, før vi begynder på en opgave. På den måde er vi sikre på, at de får deres udbygning eller tilbygning af hus eller carport, som de ønsker. Vi er først tilfredse, når vores kunder er det, og det kan vi sikre ved god kontakt med dem.

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tilbygning

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på e-mail nicklas@sydkystenbyg.dk eller på vores telefonnummer 51 78 48 48. Vi besvarer gerne spørgsmål om pris, materialer med mere.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og værner om de håndværksmæssige principper i alle opgaver.